20weeks dah rasa mcm kick halus baby

Rasa mcm perut bgerak mcm kena tolak dri dalam.. dlm msa yg sma tu ad 2 ke 3 kli rasa kick halus dye.. then, ter tanya tanya tu kick baby ke atau angin dalam perut ye???

2 Balas

Baby dh tu sis. Sis panggil2 & usap perut. Minum air sejuk jugak kalau nk rasa lagi.

5y ago

Sama macam saya lah awal2 tu. Asal suami nk pgg hilang. Dah 30w keatas tak dan pgg pon, memang nampak dia tendang2 perut sampai senget2 😆 suami kata apa la dia buat dlm tu.

baby laitu sis

5y ago

Yke sis..