MALU NAK TANYA 😞

Hai mommy , saya ngidam sgt nak makan cerelac baby brown sugar + milk tu . Hmm boleh ke x erk saya makan . Kang kalau beli laki cakap buang tebiat pulak 😟 yg anak saya kecik dh 2 tahun . Nnty dye tnya sape nak makan . 😞 Mcm murung jap . 😌

4 Balas

bgtahu je sis. sian sis teringin nak makan. bagi sy tak pelik la kira sis punya mengidam tu still makanan. ada org lagi pelik2. inshallah semoga pasangan kita memahami perangai kita sbb pmbawakan budak 😅

Up to you sis. Kalau rasa nak makan beli je la. Awak je yang tahu suami awak macam mana. Kami tak tahu. Kalau suami saya belikan je.

8mo ago

okay sis. terima kasih .

belikan je...yg kotak kecik kan ade..nanti xlepas hajat, anak plok kluar meleleh2 air liur tu..😅

cerelac yg niii