mengidam di awal trimster 1

ada tak kat sini awal awal trim 1 ni ngidam nak makan sesuatu.. lepastu tekak rasa nak makan benda yg ngidam je..smpai tak boleh nk telan atau tgk makanan lain dah.. auto takde selera dan mual.. lepastu bila dah lepas ngidam tu terus jadi mual lak bila tringat apa yg kita dah makan tu.. n tak terasa pun nak makan lagi dah..mcm mana nak atasi rasa tu yer.. sbb sy bukannya banyak sgt duit nk melayan ngidam tu.. tapi tu la.. kali ni pelik pulak penangan ngidam tu 😵‍💫🫠

1 Balas

saya pon sama bru 6 weeks tpi mngidam dia level selagi x dpt mkn, rsa sedih n cry..haha. bila dpt mkn tu rasa puas sngt. cuma mse mkn tu x daya nk hbiskan. haha. latest one ni mengidam nsi goreng spicy chicken chop din tai fung. ya ampun sedap dia laen maciammmm! x sabar nk prgi weekend! hahah