Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama

Hai Mommy , just nak tanya . 5/1/2020 hari tuu saya keguguran . Berpantang macam biasa 2 minggu . Selepas habis pantang 2 minggu saya ada bersama dengan suami . Baru baru ni saya ada check UPT & hasilnya positif . Adakah saya diberi peluang mengandung balik ? Sebab saya sendiri takut untuk ke klinik sebab tak tahu usia kandungan dah berapa minggu .

Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama
37 Balas

Mcm sepupu sy....gugur sebulan da lekat yg baru...doc xbg mngandung sbb baru gugur..tp die nk jgak bby tu.. Now ank tu pun da besar. 11tahun