12.06.2024 Turn 27 years old

Alhamdulillah bertambah usiaku.. Semoga diri ini diberi kesihatan yang baik.. Sentiasa tabah dalam menjalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri dan juga seorang ibu..

Turn 27 years old
13 Balas

HAPPY BIRTHDAY *mg dberi kesihatan yg baik **mg dmurahkan rezki **mg diberkati Allah selalu **mg dpmudahkan segala urusan di dunia mahupun akhirat Allahuma aamiin DAN **mg bhagia till jannah..Allahuma aamiin Ya Mujib

Post reply imageGIF

wah umur kita smelh dn trikh lhir sye 11/6 dkt ii je btw hppy birthday awk semoga pnjng umur dimurahkn rezeki dn berjaya dunia akhirat

happy birthday sis semoga urusan dimudahkan segalanya ..dberi usia yg berkah dan sihat bahagia dsamping keluarga tsyg☺️

selamat hari jadi sis ! semoga dikurniakan kesihatan tubuh yg baik dan diluaskan rezeki dari pelbagai sudut

happy birthdayy moga murah rezeki moga dipanjangkan umur dalam keberkatan dan rahmat Allah sentiasa

happy birthday sis , moga Allah mudahkan segala urusan sis sekeluarga ❤️

birthday sy harini jugak sis.. 13/6 selamat hari lahir

selamat hari lahir sis..semoga apa yg dihajati tercapai

happy birthday...semoga semuanya dpermudahkan

waahhh seumur sy, tp sy tua 2 bulan. hihi..