Check up di swasta

hai mommy ! dari awal kehamilan saya check up di swasta. tapi lama² rasa macam tak best pulak sebab tak detail macam kat KK. saya tak check up di KK kerana masalah cuti. so nak tanya kepada mommy yang check up di luar, apa je yang doc akan buat semasa check up tu? macam saya sekadar scan baby, timbang berat, check HB. ubat pun tak bagi kecuali kalau mintak.

1 Balas

klu xdpt ubat beli acid folic + Bcomplex & vitamin c dr shaklee...