Berapa Lama Check Up di KK

Mommies, nak tanya. Normally monthly check up kat kk ambil masa berapa lama ye? Masa first check up haritu lama sebab sekali dengan buka buku pink. Esok ada 2nd check up kat kk, so saya ambil cuti separuh hari. Lepastu cadangnya kalau tak lama sangat kat kk, lepastu boleh la sy pergi klinik swasta untuk scan baby pulak.

2 Balas

Sbaiknya prgi awal pagi utk dpt no awal. 7.30 pun da ada mula org beratur. Pkul 8 bru start bukak. Lbih kurg pkul 10pg da settle. Klu jmpe doc lmbt sket. Klu checkup utk check berat/bp/urine test bole jg buat tmpt swasta

Depends on luck. Sy pernah sekali je dpt setel awl dlm pkl 10 cmtu sbb xperlu jumpa doktor. Selalu msti smpi tghari.