Boleh ke check up antenatal di swasta, post partum di kk?

Hi salam. Just nak tanya. Saya pregnant anak ke2. Nak buka buku dan check up di swasta. Persoalan saya, boleh ke kalau kita buka buku dan check up di klinik swasta tapi after bersalin check up anak di kk macam biasa? Biasa nya procedur macam mana ya? Kena teruskan anak check up di swasta ke?

1 Balas

Salam. Cuba tanya kk boleh ke macam tu? Dan kalau boleh apa prosedur bila nak bagitahu nurse dah bersalin. Maaf saya takda pengalaman sebab saya check up dan post partum check memang di kk. Bersalin je di hosp swasta