Kalau xda darah keluar masa awal kehamilan tu normal ke?

Hai mommies,saya nk tnya klau pada awal pregnancy kita xda spotting darah atau darah sikit2 kluar tu normal ke?sebab 1st pregnancy sya dlu pernah bleeding sikit n doktor ckap tu normal tpi 2nd pregnancy ni awl2 ni xda pulak mcm tu.normal ke?btw,my 1st pregnancy gugur..n my 2nd pregnancy ni sya takut sikit😔

3 Balas

Normal sgt kalau tak bleeding. Kalau bleeding sikit pun next time, sis dah kena aware walaupun masa first pregnancy tu doctor kata normal. Sbb every pregnancy is different. Sy paling aware bab bleeding. Kadang kalau cek, even xmerah, tapi nmpak kuning2 mcm nk bleed tu pun dah risau. Xsenang duduk. Ajak husband gi klinik. Sbb Sy pernah bleed sikit je, Kalau ikut org normal la tu. Tapi bleed yg sikit tu jadi byk then keguguran.

3y ago

Tq sis for info.sya pun risau jugak

Normal. Kalau boleh nak elakkan bleeding masa preggy.

3y ago

Tq sis🥰

implantation process..

3y ago

Tq