2nd Pregnancy

Im on my 2nd pregnancy now.. ank yg 1st baru 7 bulan..mybe stgh org akn ckp "awalnya dpt 2nd baby.. ank 1st pn xckup kasih syg lg".."xda buat family planning ke??"..tapi dah rezeki..terima seadanya..cuma bila org sekeliling xbagi moral support sedih + stress pulak rasa..?

4 Balas

X pyh fikir org sekeliling sis,. Sis mngdung ada suami buat ape nk risaukn mulut2 org.. Sy pn pernah alaminya., masa sy prgnant ank no 3,masa tu ank baru 6bln sy dh pregnant lagi.. Ni kan rezeki dr ALLAH,. X kn kita nk tolak..jaga kndungan tu elok2 ye sis

Ank sy no 3 umur 10m sy preg lg.. Mula2 rsa down jgk lpas tu org ckp ank kcik lg.. Tp dh rezeki sy pikir positif je.. X amik pusing lg dgn ap yg org ckp.. Skrg dh msuk 25w preg..

Hai. Nak tanya. Macam mana awak cakap dengan misi ye, awak pregnant 2nd baby masa tu? Nak buka buku pink..

Ignore negativity. Its a blessing 😇