toddler xnak minum susu

hai mommies .. sy nk tya pendapat kat sini dlu sblum rujuk kt tmpat lain .. sy ad dua org anak..my first daughter 1y8m da stop trus minum susu tepung yg biasa dia mnum .. ad Cuba jgk susu full cream tpi same jugak dia reject .. mnum stu teguk lpas Tu xnak .. normal ke mcm ni? Tpi BMI dia ok je .. cuma badan dia kurg berisi .. vitamin utk kanak kanak sy Belum Cuba lagi boleh bgi pendapat x

1 Balas

Susu fullcream pun kena try & error. Cth, anak saya dia reject brand Dutchlady. Tapi brand lain dia minum. Sekarang dia minum Marigold. Kalau BMI okay dan tiada apa apa masalah kesihatan, tak perlu apa apa vitamin tambahan. Sebab berat, tinggi dia sesuai dengan umur nya. Nak cuba juga apa apa boleh minta pendapat doc.