Boleh x suggest susu formula apa utk bby 8bulan sblm ni minum dutchbaby tpi skrng dia mcm xnak minum

Susu formula utk baby 8bulan sblm ni minum dutch baby skrng sy bgi susu dia tolak susah sngt nk minum

1 Balas

Hi mommy. Kena try and error. Tengok anak mommy ada allergic atau tak juga. Dan sebab apa anak taknak susu. Kalau susu dutchbaby tu tak buatkan anak sakit perut, najis tak keras dan anak aktif okay je.