My daughter 1year 2month..dia b.feed,tapi dia xnak minum formula..any good suggestion susu

My daughter 1year 2months,dia still breastfeed, dia xnak minum susu formula,sikit2 je.any suggestion good formula milk yh sy blh try??

2 Balas

ada banyk susu fm yg bagus tp semua ikut penerimaan baby. jadi kalau nak start bg baby susu fm beli pek yg kecik dulu. macam ank sy dia x nak susu fm. so sampai skarang still bf & dia dah 1y 4m 😅

3y ago

tq sis.. skrg pun msh b.feed, tapi minum fm jgak

boleh try susu full cream sis.