anak reject botol

anak dah 8bulan masi reject botol dah brkali cuba ajar dia, tpi dia xnak, minta org lain bgi pun dia xnak dia tutup mulut sanggup haus yer smpai sejam lebih pun tetap xnak susu botol 😭 sape2 ada pengalaman mcm saya yer, sept sya dah kena msuk keja dri baby 3bulan cuba train dia guna botol xnak. baby alergik susu lembu.

1 Balas

kalau baby dah reti minum cawan atau botol straw, boleh try bagi susu guna tu.

1mo ago

haah straw kdg3 dia pndai cawan pun bole sikit2, nt sya cuba guna straw cup tu..