Refuse susu fm

Assalam momies nk tanya pendapat anak sebulan dah fully breastfeed..cuma ad cmpo sikit susu time dia kuning haritu..lpas tu saya cuba bg susu fm dia refuse..refuse tu mksudnye saya kena tukar susu fm ke cmne..sbb dalam tempoh sebulan dia mmg da mnum botol m(susu badan) cuma nye dia xnak susu fm yg saya bg time dia kuning..saya kena tukar susu ke ye..tq momies

1 Balas

susu fm tu ada expired date. selalunya sebulan lepas bukak pek, dah kira expired. awak check balik kat packaging.