First pregnancy

Hai mommies .. sy nak tanya , normal ke kalau 10 weeks pregnant selalu demam demam (suhu xtinggi sangat) dan tak lalu makan. Sy dah banyak hari tak boleh telan nasi, apa ja yg ada depan mata semua tak boleh makan mesti rasa nk muntah. Skrg cuma makan roti je. Risau dkat anak 🙁

1 Balas

sy prnh ty doc tntang selesa mkn, dy ckp normal untuk awal2 pregnant .. awak boleh mkn roti n try bnda berkuah .. jgn biar perut kosong je 🤗