Demam

Sekarang dah 15 weeks. Petang semalam start demam teruk. Sakit kepala, badan panas. Asal makan je muntah. Lemah sangat rasa. Tak pergi lagi klinik ni sebab tak larat sangat2. Husband pun demam jugak. Risau dekat baby, sebab dari semalam sy makan mesti muntah balik. Baru kejap tadi pun makan muntah balik.

3 Balas

Sy pun minggu lepas demam,selsema,batuk. Sy makan buah jambu byk2..selsema sy cpt surut. Sb buah jambu byk vit c kan.. batuk pula sy minum air bunga kembang semangkuk. Cepat lega tekak tu..

5y ago

Sy beli kt hypermarket selalu ada jual. Rupwnye dy mcm biji buah kurma. Lepas rendam dgn air panas,dlm sejm cmtu akan berubah jd bunga kembang. Then minum..

Sama2 dgn husb ikhtiar pegi klinik sis kalau lepas 3 hari masih tak kebah

5y ago

Tu la, kejap lg nk pegi klinik ni

Mg sis cpt sembuh..Allahuma aamiin

5y ago

Thank you