Barang NB Baby

Hai mommies! Sebagai first mom ini kalau tgk barang² baby sure excited nak beli tp kadang risau takut tak terguna pun. Any mommies dekat sini boleh share apa je barang yang patut dibeli lagi² semasa di hospital nanti. Anyway tq in advance mommies ❤️

3 Balas

List barang hospital. Barang baby - Diapers - Swaddle - Tuala - Selimut - Tisu basah - Minyak telon - Mittens n booties - Baju - Berus sikat Barang mummy - Baju balik - Baju dlm - Disposable pants - Stokin - Tudung extra - Pad - Losyen mustika hijau - Makanan/minuman ringan - Powerbank - Toiletries - Telekung

5mo ago

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤍

dekat tiktok pun byk sis yg share list brg² ibu dgn baby.Saya pun tgk dkt situ then buat list dkt note dlm fon je...Lg² first mom ni kan rasa excited nk beli mcm² tp last² tak guna sgt pun nnt.

sis boleh cari post2 lama dlm group ni.. da ramai org share...

5mo ago

Yup. Dan juga boleh google tengok list 😊