beli barang baby

hai ibu2 semua. nak tnya botol susu apa sesuai utk nb.? boleh share tak senarai2 barang baby yg penting dibeli. first mom😂. jadi blur nak beli apa dulu😂

1 Balas

botol tgok jenis bby mcm mne. sye beli slim neck dgn wideneck. bby nk hisap slimneck je. wideneck xnak. sbb wideneck agak besar puting die and jenis puting medium teat. yg slimneck tu kecik je puting die and slow teat. so botol wideneck tu sye buat ltk susu pump je 😂 nasib la ibu beli botol wideneck byk² tapi anak nak guna botol slimneck tapi susah nk crik jenis slow teat. 😪