LIST BARANG BABY

Hi mommies, nk tnya bole tak mommies share barang baby dan barang ibu yg wajib dibeli, sebab saya masih binggung barang apa kena beli, btw saya first mom, jdi tk de pengalaman lagi. harap mommies bole bantu first mommy mcm saya. #firstbaby #firsttimemom #ibubantuibu #peningnksusnbrgkeprluaan

2 Balas

brg ibu xbnyk sgt pun . sis blh cari ni untk ibu :- bengkung tungku pad bra menyusu pilis set bersalin (jika perlu. sye beli loose pack je) minyak panas stokin tebal pam susu brg baby :- minyak telon bedung nappy cream (standby je) baby oil wey tissue mitten

bagi email awk, sy send list sy.

7mo ago

okiee jap yee