Pening dan lemah badan

hai mommies, saya tgh pregnant 5 minggu. dalam seminggu nih kerap rasa pening melayang layang & rasa badan lemah. termasuk alahan ke tuh? normal ke?

6 Balas

Memang macam tu sis, dia jadi rasa nak tidur and pening2. Pagi je memang lemah badan, walaupun banyak vitamin saya consume😅. Saya tak tau saya pregnant masa tu, sampai masa tu blik kampung naik Ets, masa 3 jam lebih tu mmg saya tidur saja. Letih betul rasa badann😅.

sy pun rasa berapa minggu pakej demam flu sakit kepala semua.. cek tekanan drh mmg rendah .. jumpa doktor then bg ubt tambah darah.. sis better jumpa doktor cek.. take care ya

2y ago

okay sis hari jumaat nih baru nk jumpa doktor. pegi scan and check semua sekali. harap² semuanya okay jaa. thankyouuu🥰

normal je...sbb kndungan bru lgi inshaAllah masuk trimester 2 nnti ok la tu☺️

2y ago

thankyou sis🥰

normal. saya sampai skrg mcm tuh. siap pakej loya n muntah sekali.

2y ago

mkn asam atau mkn buah je sis

Normal sis

2y ago

thankyouu🥰

normal

2y ago

thankyou🥰