Normal ke?

Alahan saya teruk sgt 9 minggu, muntah2, pening nk pitam, badan lemah, cirit birit, badan ta sedap.. alahan nie akn hbis smpai bila ya? saya lemah sgt nie😭😭😭

3 Balas

Saya start mabuk dari 7w masuk 15w dah tak mabuk dah selera nak makan semua macam biasa hgga skrg 24w. Kalau tak larat sgt and byk sgt air keluar dr masuk , pergi hospital sis . Takut Gravida, tak bagus untuk baby

sama.. saya dari 4 minggu macam tu.. skrg dh 10 minggu lebih.. mak sy suruh sabar.. doa byk2 tak lama lagi hilang alahan tu..

Tak pasti bila boleh habis sis. Kena banyakkan rehat