Badan rasa Sejuk ketika hamil

Normal ke ketika mengandung..badan rasa sejuk sgt2?.. macam nak demam...badan rasa lemah sgt2.. pening kepala semua ada... #ingintahu #seriusnanya

7 Balas

saya pun manjang kesejukan..xpernah da buka aircon. ada malam saya terjaga menggigil. lepas mandi mmg tutup kipas, saya xtahan sejuk skrg ni. padahal saya sblm mengandung jenis cepat kepanasan huhu saya takut juga kut ade masalah kesihatan ke.

saya pun tengah mengalami. mandi petang ketar² . lepas mandi terus baring dan guna selimut. orang drumah dok kata panas tp saya sorang pakai baju panjang seluar panjang.

sama beberapa hari lepas. seram sejuk je. sakit satu badan

saya pun sis,,cepat sejuk Rasa macam nak demam badan

sama seperti saya pun rasa sejuk ketika hamil

Saya dah 11 minggu pun masih camni jugak sis

1y ago

Kejap panas, kejap sejuk. Macam demam on off. Dah 12w pun macam ni lagi.

pembawaan baby kot

1y ago

sebab selalunya klu pregnant org kata rsa panas ja... risau ..klu yg lain ada pengalamn mcm ni..lega la sikit ☺