sering lemah lesu. normal ke 😪

normal ka badan rasa lemah lesu, alahan muntah xde cuma rasa mual2 jer 😪 . pregnant 8 week 😪

2 Balas

Sama mcm saya sis hari ni dah 9w, alah tak ada.,cuma mual dan pening tu biasa tapi mmg tak muntah pun. Tapi, mmg letih betul. Saya keja tido je memanjang, kdg suami balik rehat tu, mmg tngk sya tido, kdg ptg dia blik, tngk sya tido lagi. hehe. Sebab kalau pening saya mmg keja tido je laa, kalau lesu tu mcm tak sngt, sbb saya makan vitamin bcomplex, macam tak lesu sngt, cuma tu la mngantuk tu lahaii.Tapi kadang suami nasihat, kena kuat sikit, sbb kdg awal2 ni dah letih, belum lagi nak hadap smpai bersalin. Sebab dia sllu dngar arwah mak dia pesan dkat kakak2 dia. Semoga baik baik dan sihat sihat saja ya sis. Semangat, agak letih sngat, mandi biar segar 😊

Normal