hai ibu2 nak tanya

normal ke pening2 pada awal² ni? rasa nak baring je..badan terasa lemah dan lesu sentiasa. bgun/duduk kjap pon pening..perut rasa x selesa. mcmna nak ilangkan pening dan lesu badan #5weeks3days

hai ibu2 nak tanya
2 Balas

normal sis...saya tengah melalui nya skrg...dan sangat2 membuat kepenatan dan kemalasan melampau...😂😂😂😂 layan kan je sis...nikmati segala proses nya sis...nnt dah beranak mestu rindu keadaan2 mcm tu masa mengandung...😁 apa2 pun semoga dipermudahkan sis..doakn juga ya.. kalau rasa pening sangat sis ambik masa ddk dulu untuk tenangkn kejap ye..jgn pksa diri kalau rasa pening sangat..

5mo ago

baru nak masak ttiba rasa pening sgt. terpaksa baring dulu. rasa nak 😭 pun ye

normal sis...mcm saya sekarang..baring je kerja saya😅😅..malas tahap dewa sudah😂..saya dah 6w sekarang..yg penting rehat je..