Badan Lemah 15weeks

Normal ke 15weeks masih muntah2 mual , pastu badan lemah sgt , kepala pening , badan sakit2 , lagi2 kat bahagian perut, dia macam sakit mengeras, kejap2 ... emo rasa nak menagis bila menahan sakit 🤧

2 Balas

saya pun masih alami benda yang sama dari week 6 sampai la sekarang week 15. kadang2 rasa down sgt fikir bila la nak habis fasa ni 😔

2y ago

ye kan .. risau keadaan bby kat dalam lagi , macam2 fikir , sbb saya pernah gugur bby pertama , tu saya tanya dalam ni , kalau awak pun alami , nampak normal lah ya ....

normal ja sis...

2y ago

perut kejap2 mengeras tu ok ke .. lagi2 lepas muntah dada tu macam pam laju dia 😭