NAK BERSALIN AWAL

hai mommies.. Saya dah 37 minggu 1 hari.. tapi tak sabar sangat nak bersalin sbb nk jmpe baby.. Sampai tahap google cara cpt bersalin.. Normal ke saya ni? Sorry tanya takut terbuai perasaan..

2 Balas

Hehe.. Excited ya? Selalu yg rezki bersalin awal jika diri atau kandungan berisiko. Bagi saya, teruskan bersyukur dan bersabar walau apapun keadaan kita dan kandungan dan dikurniakan saat bersalin dgn selamat tanpa mudarat. Didik diri tenang menghadapinya. 🤲❣️

haha..excited campur takut..sbb bakal berjuang kan..sis kena bnykkn tgk video mcmne cara dan kaedah ketika bersalin..moga dipermudahkn urusan siss