tanya

Hii Sape Ade pengalaman tak booking hospital masa bersalin ? Saya now dah 37+ masih xde rasa nak bersalin tapi takut juga rasa macam nk g hospital cek je dah ade bukaan ke Belum ... Hxhxhxh tak sabar bebenorr nak baby keluar ... Tapi tu la klu baby active sgt gerak rasa area bawah tu sakit and mcm ade bende je nak keluar Hxxhhxhx perasaan je agak nya ?

3 Balas

Hahaha sama la sy pon dah 38 weeks rasa nak bersalin tu blum ada cuma kat bawah tu sakit yg amat

Sabar sis, x lama dh tu🤗 klu sy slalunya 39 minggu bru brsalin🤗

haha..sabo sis..kena tunggu ada tanda2nya dulu yahh