mengidampedas

hai mommies . nak tnya saya bru 6 minggu 5 hri . semua benda xboleh nak telan kalau tengok pon kembang je tekak . yg boleh pon makanan pedas dan masam. adakah elok utk 1st trimester .

13 Balas

Hehe, tekak kita sama,nak pedas and masam saya makan je awak, tapi tak bnyakk, sbb yang tu je lalu. Sejak puasa lagi laa, suka makan nasi kukus ayam berempah, seminggu mesti minta kat hsbnd 2/3 kali makan ,sbb kari dia pedas2, smbl belacan dia masam2. hehehe Tapi kalau pedas sngtt, tak di galakkn sis, takut cirit, nnti tak selesa kat perutt.

2y ago

betol tu je yg lalu . slain tu tgok makann mmg kembang tekak .