Masam Pedas

Biase x pernah suka mkn bende masam, dah 5 weeks ni, masakan yg masam n pedas je boleh telan n buka selera. Selalu ayam goreng x leh miss, ni bau jiran goreng ayam pon naik mual. Anak ikut selera ayah kot. Trpakse lah ibu mengalah. Momy2 pernah x morning sickness, mual pening pedih ulu hati, tp x muntah pon? Mual je...

1 Balas

Momy lg teruk pening ,mual,abis segala ubat dh husband beli x jadi dh msk 11week dh sabar je

4y ago

Muntah x? Rase mual tp x nk kuar.... InShaaAllah... mudahan2 msok tri 2 nnt dh ok. Fighting momy💪💪