Sendawa 34minggu

Sape sini asyik sendawa tekak rasa bergas, rasa pedas,masam pon ye.. nak baring pon rasa tak selesa..

7 Balas

sayaa, start masuk trimester ketiga jadi mcm tu . kalau mkn pedas je tekak bukan main perit lagi , lagi2 kalau sendawa . nk tidur malam pun jadi susah sbb sakit smpai dada rasa panas dan sesak ..

Saya tak rasa nak sendawa. Tapi lately ni bila lepas makan, rasa tekak tu mmg bergas n pedas. Ibarat macam makanan tu sangkut kat atas lagi. 😌

Saya pon sama🥲 nak tidur tak boleh walaupon mengantuk huhu. Makan gaviscon baru lega itupon sekejap je lah

Aah. Samala, maybe sejak tri3 kot jdi rasa cmtu. Mmg tak selesa. Normal kot

mybe lmbt mkn or mkn pdas sgt, tu angin tu. mkn gaviscon

sy pon jadi MCM ni jgk, punca nye kanapa ya?

1y ago

angin tuu

Samalah sy awak