Xselera makan

Normal ke kalau asyik nak makan jea.. Xboleh nak masuk.. tekak rasa kembang ,nak muntah.. Sejak dua tiga hari ni.. itu yang terjadi pada saya.. Asal nak makan jea.. saya xboleh nak telan.. Kalau saya paksa telan. Dua tiga suap.. lepastu kejap lagi saya akan muntah..Keluar balik semuanya.. kalau yea normal.. ada tak cara supaya saya boleh jugak makan.. sbbnye saya lapar.. tp bila beli makanan atau masak.. saya xblh pon nak telan.. buat masa nih.. yg saya boleh makan berat pon roti gardenia dan laksa.. nasi2 ,bihun goreng, mee goreng yg saya ad beli atau masak xboleh saya nak telan. Boleh bantu saya tak.. ?

2 Balas

Normal sis.saya dulu alahan lagi teruk.xnak makan langsung. Nasi ,ayam ke syur ke mihun ke semua xleh nak telan.saya gantikan dengan makan bush tembikai,limau.air kosong pun saya xleh telan.minum air manis je sepanjang alahan .nasib xkena kencing manis

5y ago

Ya Allah.. lamanya.. Xpea laa btw thanks ye kongsi dgn saya😊

Normal..My wife xboleh minum air kosong rasa nk muntah ..xboleh nk makan kari rasa loya nk muntah...tapi suka makan masak lemak..apa makanan yg u boleh makan..makan je..nanti beransur ansur hilang alahan tu

5y ago

Ok thanks ye😊