mengidampedas

hai mommies . nak tnya saya bru 6 minggu 5 hri . semua benda xboleh nak telan kalau tengok pon kembang je tekak . yg boleh pon makanan pedas dan masam. adakah elok utk 1st trimester .

13 Balas

wah sama due la nnti kita sis😊Sy pun hari ni 6minggu 5hari tapi alahan Sy alhamdulillah blh makan Mcm biasa cuma xdpt Mkn dlm kuantiti yg bnyk...separuh dari nasi to je habis .. paksa jgk mmng loya tekak terus

2y ago

yeke . hjung thun la due kita 😅 sma sya pon mkn stgh senduk nsi ja jnji mkn . tpi lauk msti pedas atau msam .yg tu ja lalu telan . yg lain mmg nmpk tekak kembng dah