Preparation buka buku pink

Hai mommies.. Nak tanya.. Bila bukak buku pink apa yang doc akan check? Perlu kan borang apa apa ke? Atau datang je?

9 Balas

Buat appointment utk buku pink memerlukan bil elektrik/air, ic, sijil nikah 1) daftar 2) nurse interview sejarah keturunan dan penyakit 3) timbang berat 4) check doktor gigi 5) ambil darah hiv test 6) ambil urine test 7) jumpa doktor 8) pap smear kalau ada keputihan 9) ambil ubat dan balik