Cara nak hilangkan sakit bahagian belakang

Hai mommies.. Nak tanya, ada tak yg pernah mengalami sakit belakang bahagian atas punggung tu? Saya taktau nak explain macam mana sakit tu.. Masa jumpa doc, doc cakap normal.. tapi serius sakit dah berminggu tak hilang.. bila dah baring, nak bangun tu rasa sakitnya, masa nak mencangkung pun sakit.. Baru 10weeks..

12 Balas

Mula2 dlu sy pown mcm tu , sakit bdn lagi2 pinggang dgn blkng.. Skrng nie dah 31 minggu.. Pinggang nie sakit tak bole bwk bincang.. Dkt bwah pusat nie sakit mcm senak je.. Takot jgk branak awal..