....

Assalamualaikum Ibu2..Ada tak IBU2 yg pernah mengalami sakit belakang yg teruk sampai x dapat nak berjalan? ?kandungan sy dah masuk 24 minggu sekarang.. skrg sy mengalami sakit belakang Dari punggung sampai kaki(sebelah Kiri) nak jalan pun x dapat.Dr bagi 1 minggu Mc. sy solat pun terpaksa duduk. Allah... bole share tips mcm mana nak hilangkan sakit tu.. ??

2 Balas

Dah jumpa tnya misi atau dr kat hosp. Mcm sy dlu ada cyst sbelah kiri, bila baby makin membesar, anggota bdn seblah kiri sakit bdn smpai tak boleh berjalan jgak, sakit perut sblah kiri yg teramat sgt.. slalunya klu sakit ,diorg bg ubat tahan sakit, panadol atau klu dh tak tahan ada satu lg ubat th sakit yg org mengandung boleh mkn.

Xpna smpai cmtu..moga ALLAH beri kesembuhn buat sis....tp sis ad stokin ketat utk kaki..bole beli kt farmasi/ guardian/watson.. at least boleh jln ok la kn.