sakit pinggang dan sakit belakang

Saya 14 minggu and dah start sakit pinggang sangat. dia rasa lenguh. bila saya baring, nak bangun tu seksa sgt, rasa sakit dengan bahagian tengah2, dekat atas punggung tu. sakit belakang sangat. normal je kan? ibu2 selalu buat apa? #First_Baby

3 Balas

normal..dlu sy masa 12-15w mmg sakit jg pinggang especially bgn tidur or bgn dr baring ..then msuk trimester kdua kurg sikit..trimester ktga dtg balik hehe

Boleh mintak husband urut dear. Tapi jangan tekan kuat la. Gosok2 gituuuu

Normal hehe