Sakit belakang selepas bersalin

hai assalam dan salam sejahtera...saya ada masalah sakit bahu dan sakit belakang yang tak pernah hilang selepas saya bersalin anak satu..sekarang dah 6 bln lebih..dan masih sakit nak buat kerja2 rumah ...baring pun terasa sakitnya. Suruh suami tekan2 bahagian belakang memang rasa sakitnya..mcm mana ye nak rawat..ada yg pernah alami seperti saya...#firstmom #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Balas

wslm lepas bersalin sis ade mengurut tak mase dlm pantang tu? klau x hilang tu memang kena urut selalu la time terase. mcm sy sndiri xberurut mase lepas bersalin, smpai skrg anak dah 3tahun masih terasa lenguh d bahagian kaki sejak bersalin dlu 😓