Sakit belakang

Hai mommies , nak tanya la , perkara biasa ke bila dah 35weeks , sakit belah kiri dekat bahagian rusuk belakang ? Sebab selama ni kalau ngiring kiri , takde masalah pun . Tapi sejak dah masuk 35weeks ni , memang akan rasa sakit lagi2 time tido malam . Kalau nak ubah posisi tu tido tu memang boleh buat nangis la sakitnya tu 🥲 Sakitnya tu memang tak terkata lah sampai taktau macam mana nak bgi kurang sakitnya 😅🤣

2 Balas

sama la dengan saya sis , sakit sangat bahagian rusuk sebelah kiri. saya lebih selesa mengiring kiri dripada kanan and saya 36w 1d .

1y ago

hehe kan sis , baby ni bila dah selesa sebelah tu . kita pun mesti ikut dia sbb kesian pulak dia dlm perut tu

Normal. Kandungan makin membesar

1y ago

🌻