Czer tapi pregnant lg

Hai mommies. Ank 1st sy czer skrng baru 10 bln. Tp skrng dh pregnant lg. Sy buntu la, risau dgn parut czer sy ni. Dh mmg plan nk bt iud dah bln 1 hari tu tp x sempat bt dh melekat. Sblm2 ni busy sgt dgn krja. Mak suruh gugurkan sbb risaukan ank dy ni. Tp sy dh pegi tnya doktor. Hospital takkan gugurkan. Skrng ni sy cuba positif tp kdg2 bila dok sorang2 dtg rasa down tuu. . Ada tak kt sini yg pernah alami mcm sy..

1 Balas

sy pun sama jugk.. jgn gugurkn.. sbb ada risiko ibu blh meninggal jugk.. sy bersalin czer jugk.. lpas 6 buln ngandung balik.. skrng dh masuk 36 migu.. 37 migu bersalin czer.. jgn rasa down.. kena positif..