2nd pregnancy

Assalamualaikum mommies. Nk tnya, kwn sy bersalin secara czer masa ank first dan skrg pregnant lg ank kedua tp yg sulong bru masuk 1 tahun.. dah makan pil perancang tp lekat jgk, dia dah rasa down sgt dh.. ada x mommies yg mcm kwn sy ni n mcmna ye nk jaga kandungan?ada risiko x?

1 Balas

Pil perancang kna mkn dgn konsisten..klu stiap hari ambi 7mlm,esok lusa ambi 8mlm pluang utk hamil tu tggi so better next time ambi injection saja.Risiko mmg ada trutma bg czer sbb rapat sgt,luka blm pulih mcm2 hal.kesihatan.Apa2pun bdoa sajalah