pregy atau tak

assalamualaikum nk tanya ada tk yg period tp mngndung, sy czer thun lps, x ambil prancang sbb slalu period x tratur dan slalu migrain bila period, sbb tu sy x ambil perancang, rancang sndiri buang luar.. sy risau lekat lg, sbb perut sy rsa mcm ada tendang2.. period sy tratur elok sejak 2-3bln ni.. prnah bln 2 bru ni test double line lewat period seminggu, pastu period tratur dan guna clear blue no pregnant, risau sbb perut ada tendang2 mcm baby tendang ja, sy czer bln 9, thun lps, perut makin bsar skrng ank bru 8 bln sy syak buncit ja tp risau lekat pulak#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

jika puan risau dan mmpu tuk g klnik swasta better puan g jumpa doc n chck .mg dpmudahkan segalanya amiin