Tantrum

Hai mommies, anak sy 1y9m skrg kuat mngamuk la. Cnth mngamuk baring kt lantai guling guling, pukul orang. Salah sikit je marah. Tak dapat apa dia nak nangis dan mengamuk. Normal ker? Mcmner cara nak atasi yer?

59 Balas

sama lah dgn anak sy no 2🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ umur baru 1y 11month... perempuan.. kuat drama sungguh lah.... tapi kami buat x tau je kalau dia tantrum... bila dia mengamuk, kami biar... dah penat, dia mencari abah dia... jgn kata ibu n abah, kakak dia pun tepuk dahi bila dia mengamuk ke, merajuk ke🤣🤣🤣