kosong dan stress

apa nak buat eh kalau suami kuat sentap? bosan lah. hidup aku ni dah la mngadap dia je. pastu skit2 sentap nak mngamuk. hmm

2 Balas

jangan fikir camtu. sebab kita dah kawin dengan suami kita, dah tentu tentu kita akan hidup dengan dia sampai tua. bahaya tau bila dah start rasa bosan dengan suami. tipu la kalau saya kata semua orang yang dah kawin tu bahagia. macam saya kadang kadang jadi juga. suami pun senang sentap juga. saya selalu ajak dia keluar sama sama pastu saya belanja dia. dalam dia tengah happy tu, apa lagi saya sental la dia. "awak tak boleh macam ni, awak da ada bini, bukan bujang lagi. jangan senang sentap sangat. dah nak jadi bapak orang ni hati kena kental blablabla" pastu dia pun luahkan sekali. nanti selalu selalu salam dan peluk dia. kena lembutkan hati dia. mungkin ajak solat sama sama ke. baring atas peha dia ke. masak makanan feveret dia ke

sebelum kawin kau fikir apa ? habis kalau kau merajuk apa semua suami kau tu tak bosan nak layan perangai kau !