Baby syok dalam perut

Hai mommies, ade tips tak nak bagi baby masuk laluan cepat? Dah 39w,tapi takde tande langsung nak beranak. Kecut perut pulak lame2 dia dalam perut 😂. Anak first dulu awal nau nau keluar, anak kedua ni syok betul dalam perut. Mase 37w check kepale dah bawah, tapi tak masuk laluan lagi. Tibe2 nervous pulak anak ni lame2 dalam perut 😂 😂. Due 20/12 ni.

2 Balas

sy pun anak kedua aritu brsalin 24/11.. brsalin waktu 39mggu 4hari.. fuhh, boleh byg mcm mana sis cemas bila dh msuk 39mggu nih..chaiyokk2 sis!! 🤩😂

sis boleh bersama suami.. . angkt brat² pun.bolh

3y ago

kan. hehe sy fhm tu sis