Perut Tinggi Lagi Baby Tak Masuk Laluan

Normal ke dah 37w tapi perut masih tinggi or baby tak masuk laluan lagi? Ada kemungkinan ke akan over due? Ikut kan pengalaman baby masuk laluan berapa week? Risau sebab saya gdm tak boleh over due 😩😩

3 Balas

Tak pa. Ada masa lagi tu sis. Boleh keluar mall, pusing2 dulu. Lepas tu banyak pujuk baby. Dulu nurse ajar masa 1st baby, guna torch light dalam gelap. InshaAllah baby turun.

4y ago

Yekee sis.. First time dengar ni, terima kasih nanti boleh try😉

sy pun g cek klinik, 38w 5d kpala bby pun xmsuk laluan lg...normal ja...insyaAllah nt dia pusing

Sy 38w baby baru msuk laluan..mule2 risau jugakla..bnyk kn buat squad..n pujuk baby..

4y ago

Harap next week baby dah masuk laluan.. Tulah selalu juga bebual, cepat2 keluar tak sabar nak jumpa baby🤗