Geng due date 4/12

Baru lepas scan hari ni 39w 4d . Baby dah 3.7 kg😅 terkejut ibuu nak oii . Patut berat sangat perut ni. Bila nk bersalin pun xtau lah belum ada tanda² lagi . Tapi baby dh masuk laluan. Ada tips tak ? Nenas dgn buah durian boleh mkn tak skrng ? Thanks.

3 Balas

Sama la due date. Saya pun belum ada tanda lagi. Menunggu je ni. Penat dah bawak perut huhu

saya due 2/12...xde tnda ii lgi kne serah diri 8/12 nnti risau la baby makin bsr nnti😅

Wah bby semangat..sis dh deliver ke?