39w3d pregnant

Hye ibu² ,Siapa due 9/1 tapi dah selamat melahirkan baby ?Baby kita masih syok dalam perut ibu 😌 Exercise semua dah buat ,takut pulak overdue .Ni anak ketiga ,jarak 8 tahun 😅

9 Balas

Kite 8/1 tapi baby kluar 31/12.. kerap bersama suami, rajinkan berjalan. Buat senaman jalan itik byk byk. Sakit mmng sakit tapi insyaAllah jln terbukak dgn cepat nnti.

15/1 dah turun darah tadi , pi pac lpastu check belum ada bukaan kena balik dlu .. skarang tgah tahan sakit contraction kat rumah uhuuhu

alhamdulillah..saya dah selamat bersalin baby girl pagi tadi..9/1.. semoga juga dipermudahkan bersalin nnti kepada ibu² ye..

Saya duedate 7/1 pun tak melahirkan lagi, jumaat nie kena serah diri dh kt hospital, ank pertama🫠

saya 17/1 pun masih belum.bersalin lgy.. baby syok dok lam perot.. 16hb dah kena serah diri

Sya due 12/1..BLM ada tanda lg..SMA LH tkut overdue ..jarak 6thun😂

39 weeks & 5 days dah rasa contraction ringan. Belum melahirkan lagi

mg dpmudahkan segalanya aamiin

Sy 7/1 blm lagi bersalin