HB Low

Hai mommies.. ade tak yg HB low.. Mommies makan ape n elakkan makan ape ye nak cantikkan HB balik.. HB sye 10.4.. Dr bg zincofer..

45 Balas

banyak kan mkn kurma

bayam n jambu batu

Saya beli iberet dkt farmasi .. Mkn dgn air sunquick tnpa gula .. Hb mmg naik .. Sy stop ubat yg kk bg .. Siap bgtau nurse .. Sis kurangkn minum berkafien .. Tu pon boleh jd sbb hb low ..

5y ago

Saya ambk iberet sebelum tidur sis

Makan ni sis 😊

buah jambu batu.

Sy pon hb low...

Jambu batu jer

Pisang👍🏻

5y ago

tq sis.. 😘

Pisang

Hb sy pun low 10.2..sekali search google cara nak naikkn hb kurma, telur ayam, hati ayam, sayuran hijau,kacang,kuaci...alhamdulillah hb sy naik 11