DUE BULAN 10

Hi mommy , ada yang due bulan 10 tak ? Ada yang dah bersalin ke ?

61 Balas

sy due 4.10, dh start sakit2 bhgian pelvis tu, baby gerak je rasa sakit sbb baby tolak betul perut ni. then kalau dduk sila tu ya Allah sakit betul pinggang. nk berdiri pun sakit pinggang. tp gigih juga pergi kerja drive dlm 30min sbb bnyk kerja tak settle lg ni haha. cuti pun mgkin hjung bulan tu pun tak plan lg haha.

Due 14.10...Dua hari bturut dh kluar lendir pekat cma xda darah.Layan2 perut mngeras kuat..skit pinggang pun dh mkin buat sakit.Cepat letih tp mlm jadi burung hantu x dpt tido😁

5d ago

Sy 2/10 blom ad tanda nk bsalin.korg tgn bgkak x? n sakit x tulang² jari .Klau br BN tido LG sakit

Saya due 30/10 tapi skrg mcm dh rasa sikit2 . 2/3 hari dah tgh layan . malam2 suka mengeras n mcm senggugut gitu . tidurr pun mmg tak lena , sakit sgt bahagian pelvik , lg2 kalau nak pusing badan .

Due 4/10.. da kerap contraction palsu.. anak 1st bersalin 38week5day, anak 2nd bersalin 37week1day.. nurse or doc kemungkinan yg 3rd ni bersalin awal.. doakan ye semoga dipermudahkan semuanya..

oktober hadir 🤗🤗... ikot lmp 26.10.. tapi kena serah diri awal sebab gdm on insulin. belum dapat lagi date tu.. eksited , takut .. semua ada.. semoga dapat la bersalin normal.. aaminn..

saya due 19/10..harapnye dia kluar tepat pada tarikhnye..puas pujuk jngn kluar awal...sbb ada bnyk keje lgi nk diselesaikn sebelom masuk bulan 10..rasa ngilu2 tu ada..risau jugk dibuatnye..

due sya 15/10 , anak first.. tak sabar nak jumpa yg tendang2 dlm perut ni.. and dlm masa yg sama takut sbb first time kan.. baju baby dah ready tinggal baju ibu je belum kemas😂

Kawan saya due 30/10, sudah bersalin premature 27w kalau tak silap. Ghisau pulak tengok org banyak dah bersalin awal padahal due masih jauh. 😥 Kitanya pulak due 26/10

due 29/10 dan masih bekerja 😅 tapi dh start ada sakit kt ari2 dan kdg sakit pinggang .. hrp keluar 37 ke atas, ank first keluar 36 mnggu 4 hri

due 11/10 tpi skrng layan sakit pinggang .perut mengeras.tidur malam xselesa sngt..kalau bby gerak to mcm ad rasa tolak2 to rasa sakit ...